Voetbalreis naar Valencia CF

Boek een voetbalreis naar Valencia CF, een schitterende voetbalclub welke haar thuiswedstrijden speelt in het oude Mestalla, een ware voetbaltempel. In de stad Valencia heeft u tijdens uw voetbalreis tevens een grote diversiteit aan bezienswaardigheden en activiteiten. Boek nu uw voetbalreis om een voetbalwedstrijd van Valencia bij te wonen.

Kies hieronder uw favoriete wedstrijd en boek:

*Bovenstaande programma, genoemde data en bijbehorende prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Valencia VIP arrangementen

Voetbalreis Online Usp 100% officiële VIP tickets
Voetbalreis Online Usp Gratis aflevering in hotel
Voetbalreis Online Usp Toegang tot de lounge
Voetbalreis Online Usp Hotelovernachting incl. ontbijt
Voetbalreis Online Usp Beleef de wedstrijddag als een VIP!

In 3 stappen geregeld

Stap 1 VIP voetbalarrangement Kies uw club & arrangement;
Stap 2 VIP voetbalarrangement Boek en betaal veilig online;
Stap 3 VIP Voetbalarrangment U ontvangt uw vouchers!
Boek zelf uw vlucht, wij regelen de rest!

**** Zenit Hotel Valencia

Het Zenit Valencia Hotel ligt in het historische en financiële centrum van de stad. Het is naast het Noord-station en de Plaza de Toros, dichtbij Valencia Plaza del Ayuntamiento en de kathedraal. Dit hotel in Valencia beschikt over 66 kamers. Het prachtige zeer verzorgde hotel beschikt ook over een fitnessruimte en een sauna, en een eigen parkeerplaats. Het hotel heeft ook een zaal voor het houden van elk soort evenement, en de Azahar Restaurant serveert typische Valenciaanse keuken.

Entree Hotel

Het Zenit Valencia Hotel beschikt in totaal over 66 kamers. Alle kamers zijn volledig uitgerust met alle van de meest up-to-date faciliteiten, om te verzekeren dat onze klanten een service van hoge kwaliteit te ontvangen. Het hotel biedt de volgende diensten en faciliteiten:

* Volledige badkamer suite met haardroger en vergrootspiegel.
* Desk
* Plasma TV
* DDT en internationale zenders
* Mini-bar
* Gratis Wi-Fi
* Veilig
* Telefoon met directe lijn
* Roomservice
* Prive-parking
* fitnessruimte en een sauna.

Bar

Hotelkamer

Informatie over de stad:

Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje. De stad heeft ruim 800.000 inwoners en in de directie omgeving of wel achterland wonen 1.832.274 mensen.
Valencia ligt in het oosten van Spanje aan de Costa del Azahar aan de Middellandse Zee en aan de rivier de Turia. Eén van de bekendste gerechten uit de Spaanse keuken, de paella, is van origine afkomstig uit Valencia. Valencia heeft, net als alle andere Spaanse steden, een druk en actief nachtleven. De meeste bars en nachtclubs zijn geconcentreerd rondom de buurt “Carmen”. De stad heeft een Middellands Zeeklimaat met warme zomers en heel zachte winters.

valencia

Bezienswaardigheden:

Ciudad de las Artes y las Ciencias
De Stad van Kunst en Wetenschap is een cultureel-wetenschappelijk complex ontworpen door de Valenciaanse architect Santiago Calatrava. Het is een voorbeeld van moderne architectuur en bestaat uit vijf gebouwen met o.a. een bioscoop, een wandelpromenade en het grootste aquarium van Europa.

Ciudad de las Artes y las Ciencias

L’Albufera
Parque Natural de l’Albufera de Valencia is een nationaal park op circa 20 kilometer ten zuiden van Valencia. In en rondom dit park ligt bijna 15 km strand.

Parque Natural de l’Albufera de Valencia

Het stadion:

Estadio Mestalla is de thuishaven van Valencia CF. Het uit 1923 daterend stadion is diverse keren gerenoveerd en uitgebreid en heeft nu een capaciteit van ruim 52.000 plaatsen. Heel opvallend en kenmerkend voor dit stadion zijn de steile tribunes.

Estadio Mestalla