VIP voetbalreis Real Madrid

Real Madrid is de grootste voetbalclub uit Madrid, wilt u Real Madrid zelf aan het werk zien in Santiago Bernabeu? Boek dan hier de voetbalwedstrijd en arrangement van uw keuze. Bij ons heeft u de unieke mogelijkheid om als VIP een voetbalwedstrijd van Real Madrid te bezoeken – beleef de wedstrijd van Real Madrid als VIP!

Kies hieronder uw favoriete wedstrijd en bijbehorend arrangement:

Basis arrangementen (lange zijde)

Real Madrid VIP arrangementen

Voetbalreis Online Usp 100% officiële VIP tickets
Voetbalreis Online Usp Gratis aflevering in hotel
Voetbalreis Online Usp Toegang tot de lounge
Voetbalreis Online Usp Hotelovernachting incl. ontbijt
Voetbalreis Online Usp Beleef de wedstrijddag als een VIP!

Veilig betalen

 

Recensies

 

0-0 verzekering

 

In 3 stappen geregeld

Stap 1 VIP voetbalarrangement Kies uw club & arrangement;
Stap 2 VIP voetbalarrangement Boek en betaal veilig online;
Stap 3 VIP Voetbalarrangment U ontvangt uw vouchers!
Boek zelf uw vlucht, wij regelen de rest!

Lees meer over Real en de geweldige stad Madrid

Basis arrangement:
Categorie 1 premium voetbaltickets (zie afbeelding), geweldige zitplaatsen in het stadion en 2 hotelovernachtingen. De exacte stoellocatie weten wij niet van tevoren, maar het zijn allen geweldige zitplaatsen in de aangegeven categorie met een perfect zicht op het veld en de spelers van Real Madrid.

Categorie 1 premiuim tickets

Real MadridREAL MADRID VIP ARRANGEMENTEN
Koop uw officiële Real Madrid VIP tickets en bezoek een fantastische wedstrijd uit de Primera Divison in Bernabeu. Onze VIP-arrangementen omvatten het VIP Real Cafe arrangement. Andere arrangementen zijn op aanvraag. Bekijk onze VIP arrangementen naar Real Madrid

VIP REAL CAFE ARRANGEMENT
Ons VIP-arrangement bestaat uit tickets voor dit geweldige arrangement. Geniet van de geweldige service en plaatsen in het Bernabeu stadion. Zie de sterren van vanuit de lounge  achter het doel schitteren. Deze VIP plaatsen zijn sinds 2010 gereed en sindsdien enorm gewild!

real-vip

U kunt op aanvraag ook terecht bij ons voor onderstaande arrangementen:

VIP ASADOR ARRANGEMENT
Geniet van de geweldige service en plaatsen in het Bernabeu stadion. Deze plaatsen bevinden zich op de 1e ring van de lange zijde.Kortom optimaal zicht op het veld en de spelers.

VIP ARRANGEMENT SECTOR 409
Geniet van de geweldige service en plaatsen in het Bernabeu stadion. Deze VIP plaatsen bevinden zich hoe toepasselijk in sector 409 in het Bernabeu.
Kortom optimaal zicht op het veld en de spelers.

Wanneer u een weekend in Madrid verblijft wilt u uiteraard een centraal gelegen en verzorgd hotel. Voetbalreis Online maakt gebruik van verschillende hotels, enkele voorbeelden vindt u hieronder:

Hotel Emperador Madrid
* in het bruisende centrum van Madrid
* op loopafstand van Plaza Mayor
* Gran Vía, 53, 28013 Madrid

hotel emperador

Zenit Abeba Hotel
* dichtbij het bruisende centrum van Madrid
* Schuin tegenover dit hotel bevindt zich “La casa de la cervezas”
* Calle de Alcántara, 63, 28006 Madrid

Lounge

Hotel Zenit Conde de Orgaz
* geopend in 2010
* Beschikt over 89 moderne en comfortabele kamers
* Calle Moscatelar, 24, 28043 Madrid

Ontbijt

Het stadion

Het Stadion van Real Madrid draagt de naam ter ere van oud-clubpresident Santiago Bernabéu. Het stadion dateert uit 1947 en na diverse verbouwingen heeft het een capaciteit van 80.000 toeschouwers.

Bernabeu_stadion Real Madrid

Real Madrid heeft nieuwe plannen om Bernabéu revolutionair aan te passen. Ook ‘Real Madrid City’, het oefencentrum van de ‘Koninklijke’, zal onder handen genomen worden. Het stadion zal een van de modernste ter wereld worden. De gevel zal worden gemoderniseerd tot een ‘state-of-the-art’ kunstontwerp. Het stadion zelf zal vrijetijdsfaciliteiten en restaurants geïntegreerd krijgen.
Deze twee grote projecten moeten de status van de club als ‘leidende voetbalentiteit’ op wereldvlak versterken.

Voetbalweekend naar Real Madrid

Madrid is de hoofdstad en grootste stad van Spanje en telt ruim 3 miljoen inwoners en is dan ook uitermate geschikt als stedentrip. De stad ligt centraal in Spanje op de Spaanse Hoogvlakte. Madrid is beroemd om haar nachtleven en staat zelfs in de rest van Spanje bekend om het enorme aantal bars, clubs en discotheken. Zeven dagen per week zijn de straten van het centrum van Madrid vol met mensen, jong en oud. Verder is Madrid beroemd om het grote aantal musea en historische monumenten dat zich in de stad bevindt.

ligging Madrid

Bezienswaardigheden in Madrid:

Plaza Mayor en Puerta del Sol
Deze twee centraal gelegen pleinen in Madrid liggen op een paar honderd meter van elkaar en bieden veel cultuur, beroemde fonteinen en bronzen beelden.

Plaza Mayor

El Retiro (Madrid)
Het prachtige stadspark El Retiro ligt direct ten oosten van het centrum en heeft een oppervlakte van 1,4 km2. Centraal ligt een grote vijver met een zuilengalerij. In het park amuseren straatmuzikanten, portretschilders het publiek.

el_retiro

Het Museo del Prado
Dit museum is een van de grootste en beroemdste musea ter wereld. Meer dan 8000 schilderijen zijn te bewonderen met als blikvanger de werken van Goya.

Museo-del-Prado