VIP voetbalreis Liverpool

Wilt u de Reds in het mooie Liverpool bezoeken en alle grote sterren van Liverpool aan het werk zien op het historische Anfield Road? Boek dan nu hieronder uw VIP voetbalarrangement en officiële VIP tickets naar het geweldige Liverpool.

Kies hieronder uw favoriete wedstrijd van Liverpool en boek:

*Bovenstaande programma, genoemde data en bijbehorende prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Liverpool VIP arrangementen

Voetbalreis Online Usp 100% officiële VIP tickets block CE3
Voetbalreis Online Usp Gratis aflevering in hotel
Voetbalreis Online Usp Toegang tot de lounge
Voetbalreis Online Usp Hotelovernachting incl. ontbijt
Voetbalreis Online Usp Beleef de wedstrijddag als een VIP!

Veilig betalen

 

Recensies

 

0-0 verzekering

 

In 3 stappen geregeld

Stap 1 VIP voetbalarrangement Kies uw club & arrangement;
Stap 2 VIP voetbalarrangement Boek en betaal veilig online;
Stap 3 VIP Voetbalarrangment U ontvangt uw vouchers!
Boek zelf uw vlucht, wij regelen de rest!

Lees hier meer informatie over Liverpool en de arrangementen

LIVERPOOL VIP Voetbalreis
Koop uw officiële Liverpool VIP tickets & hospitality pakketten en bezoek Liverpool op Anfield Road. Wij bieden de onderstaande VIP packages & hospitality pakketten naar Liverpool aan:

executive-club LiverpoolKORTE ZIJDE VIP
Deze exclusieve zitplaatsen geven tevens toegang tot de exclusieve Lounge, zijn inclusief een heerlijke maaltijd in het stadion en een gratis wedstrijdprogramma als aandenken. De VIP-plaatsen zijn gelegen op de Upper Anfield Road Stand. U kunt ruim voor, tijdens en na de wedstrijd heerlijk verblijven in de lounge!

LANGE ZIJDE VIP
Deze exclusieve zitplaatsen geven tevens toegang tot de exclusieve Lounge met gratis thee en koffie en een gratis wedstrijdprogramma als aandenken. De VIP-plaatsen zijn gelegen op de Centenary Stand op de onderste ring.U kunt ruim voor de wedstrijd geheel kosteloos terecht en genieten van een heerlijke maaltijd, tevens kunt u tijdens en na de wedstrijd heerlijk vertoeven in de lounge!

Voetbalwedstrijd Liverpool bijwonen

Wilt u een voetbalwedstrijd van het grote Liverpool bijwonen, boek dan uw voetbalreis via Voetbalreis Online. Liverpool staat bekend om de geweldige sfeer die heerst in het geweldige stadion Anfield Road en natuurlijk het meezingen uit volle borst van “You’ll never walk alone”. Tijdens de voetbalwedstrijd van Liverpool zul je grote sterren zien schitteren en daarnaast de geweldige ambiance persoonlijk ervaren.

Liverpool stadion: Anfield Road
VIP voetbalreis Liverpool
Informatie over de stad Liverpool:
Liverpool was voorheen een grote havenstad in het graafschap Merseyside in het noordwesten van Engeland. De stad heeft 440.000 inwoners en in de agglomeratie 816.000. De havenfunctie als belangrijke economische bron is praktisch vervallen en is overgenomen door het steeds maar toenemende toerisme. The Beatles en Gerry & the Pacemakers, vertegenwoordigers van de zgn. Merseybeat hebben hier met name aan bijgedragen. Na de teruggang van de haven is de stad in de 21e eeuw uitgegroeid tot een moderne stad met een grote aantrekkingskracht door de vele galerieën, musea en architectuur.
Bezienswaardigheden
Tate Liverpool
De op één na grootste tentoonstellingsruimte voor moderne kunst in het Verenigd Koninkrijk.
tate-liverpool
De Kathedraal van Liverpool
Een Anglicaanse kathedraal gelegen op de heuvel St. James’ Mount. De kathedraal heeft 10.268 pijpen is daarmee het grootste pijporgel van het Verenigd Koninkrijk. Verder is het de op vijf na grootste kathedraal in de wereld.
Kathedraal Liverpool
Het Merseyside Maritime Museum
De geschiedenis van 800 jaar zeehaven kan herleefd worden in dit grootste maritieme museum van Europa.
Merseyside Maritime Museum Liverpool