VIP voetbaltickets en arrangementen

Voetbalreis Online biedt officiële VIP voetbaltickets en arrangementen aan voor de grootste en beste voetbalclubs uit de Premier League en de Primiera Divison. Het huidige voetbalseizoen bieden wij onderstaande lounges en tickets aan. U kunt op aanvraag ook een eigen box reserveren, zeer geschikt om met zakenrelaties of uw bedrijf te doen.Bekijk hieronder de lounges, kies uw gewenste VIP voetbaltrip en boek online.

Boek uw wedstrijd naar Manchester UnitedMANCHESTER UNITED VIP ARRANGEMENTEN
Koop uw officiële Manchester United VIP tickets & hospitality pakketten en bezoek een fantastische wedstrijd uit de Premier League op Old Trafford.
Bekijk onze VIP Lounges & Tickets

VIP PACKAGES | Manchester United SuiteQUADRANT VIP
Deze exclusieve stoelen geven tevens toegang tot de exclusieve Kit Room lounge met gratis thee en koffie en een gratis wedstrijdprogramma als aandenken. De VIP-plaatsen zijn gelegen in één van beiden kwadranten of achter het doel. U kunt ruim voor, tijdens en na de wedstrijd genieten in de lounge!

LANGE ZIJDE VIP
Deze exclusieve zitplaatsen geven tevens toegang tot de exclusieve Lounge (Manchester Suite of Salford Suite) met gratis thee en koffie en een gratis wedstrijdprogramma als aandenken. De VIP-plaatsen zijn gelegen op middenlijn van Sir Alex Ferguson Stand en maken de voetbaltrip helemaal af. U kunt ruim voor, tijdens en na de wedstrijd heerlijk vertoeven in de lounge!

Bekijk HIER het volledige programma van Manchester United en kies uw favoriete wedstrijd uit!

Tottenham HotspurTOTTENHAM HOTSPUR VIP ARRANGEMENTEN
Koop uw officiële Tottenham Hotspur VIP tickets & hospitality pakketten en bezoek Tottenham Hotspur uit de Premier League op White Hart Lane.


Bekijk hier onze VIP Lounges & Tickets

 

Tottenham Hotspur loungeKORTE ZIJDE VIP
Deze exclusieve zitplaatsen geven tevens toegang tot de exclusieve Lounge, zijn inclusief een 3-gangen diner in het stadion en met gratis thee en koffie en een gratis wedstrijdprogramma als aandenken. De VIP-plaatsen zijn gelegen op de North Stand. U kunt ruim voor, tijdens en na de wedstrijd heerlijk vertoeven in de lounge!

LANGE ZIJDE VIP
Deze exclusieve zitplaatsen geven tevens toegang tot de exclusieve Lounge met gratis thee en koffie en een gratis wedstrijdprogramma als aandenken. De VIP-plaatsen zijn gelegen op de West Stand op de onderste ring.U kunt ruim voor de wedstrijd geheel kosteloos terecht en genieten van heerlijke sandwiches, tevens kunt u tijdens en na de wedstrijd heerlijk vertoeven in de lounge!

Bekijk HIER het volledige programma van Tottenham Hotspur en kies uw favoriete wedstrijd uit!

LiverpoolLIVERPOOL VIP ARRANGEMENTEN
Koop uw officiële Liverpool VIP tickets & arrangementen en bezoek tijdens uw voetbaltrip Liverpool op Anfield Road.

Bekijk hier onze VIP Lounges & Tickets

 

executive-club LiverpoolKORTE ZIJDE VIP
Deze exclusieve zitplaatsen geven tevens toegang tot de exclusieve Lounge, zijn inclusief een heerlijke maaltijd in het stadion en een gratis wedstrijdprogramma als aandenken. De VIP-plaatsen zijn gelegen op de Upper Anfield Road Stand. U kunt ruim voor, tijdens en na de wedstrijd heerlijk verblijven in de lounge!

LANGE ZIJDE VIP

Deze exclusieve zitplaatsen geven tevens toegang tot de exclusieve Lounge met gratis thee en koffie en een gratis wedstrijdprogramma als aandenken. De VIP-plaatsen zijn gelegen op de Centenary Stand op de onderste ring.U kunt ruim voor de wedstrijd geheel kosteloos terecht en genieten van een heerlijke maaltijd, tevens kunt u tijdens en na de wedstrijd heerlijk vertoeven in de lounge!

Bekijk HIER het volledige programma van Footbal Club Liverpool en kies uw favoriete wedstrijd uit!

 

ChelseaCHELSEA VIP ARRANGEMENTEN
Koop uw officiële Chelsea VIP tickets & hospitality pakketten en bezoek Footbal Club Chelsea op Stamford Bridge.

Bekijk hier onze VIP Lounges & Tickets


Chelsea lounge
LANGE ZIJDE VIP
Deze exclusieve zitplaatsen geven tevens toegang tot de exclusieve Lounge met gratis thee en koffie en een gratis wedstrijdprogramma als aandenken. De VIP-plaatsen zijn gelegen op de West Stand. U kunt ruim voor de wedstrijd geheel kosteloos terecht en genieten van een heerlijke maaltijd.

Bekijk HIER het volledige programma van Footbal Club Chelsea en kies uw favoriete wedstrijd uit!

boek uw wedstrijd naar ArsenalARSENAL VIP ARRANGEMENTEN
Koop uw officiële Arsenal VIP tickets & hospitality pakketten en bezoek Arsenal in het Emirates Stadium.

Bekijk hier onze VIP Lounges & Tickets

Club level Arsenal
LANGE ZIJDE VIP

Deze exclusieve zitplaatsen geven tevens toegang tot de exclusieve Lounge met gratis thee en koffie en een gratis wedstrijdprogramma als aandenken. De VIP-plaatsen zijn gelegen op Club Level. U kunt ruim voor de wedstrijd geheel kosteloos terecht en tevens kunt u tijdens en na de wedstrijd heerlijk vertoeven in de lounge! In de rust kunt u geniet van gratis drank.

Bekijk HIER het volledige programma van Footbal Club Arsenal en kies uw favoriete wedstrijd uit!

F.C. BarcelonaFC BARCELONA VIP ARRANGEMENTEN
Koop uw officiële VIP tickets & hospitality pakketten en bezoek een fantastische wedstrijd uit de Primera Divison.Wij bieden verschillende VIP arrangement aan naar het grote FC Barcelona in Camp Nou.

Bekijk hier onze VIP Lounges & Tickets

VIP Silver korte zijde Voetbalreis OnlineVIP SILVER ARRANGEMENT
Vanuit deze stoelen zult u in staat zijn om elk detail van de acties op het veld te zen en te waarderen. De VIP Silver zitplaatsen zijn op de eerste rij van de tweede ring, achter de doelen. Vanaf hier heeft u toegang tot de MediaPro of Avantllotja Lateral VIP lounges, waar u kunt genieten van de bar en catering services.

VIP GOLD ARRANGEMENT (op aanvraag)
VIP GOLD PLAATSEN VOETBALREIS ONLINEDe VIP Gold stoelen behoren tot de beste in het stadion, waar u kunt genieten van het spel naast de bankjes. Ze laten je ook toegang tot het Avantllotja d’Eer VIP Lounge, waar u kunt genieten van onze cateringservice. Kijk de wedstrijd vanaf de eerste rijen en je zult in staat zijn om elke uitdrukking op de gezichten van de spelers te zien. Onmogelijk om een beter zicht te hebben dan deze plaatsen u bieden.

Roma lounge Voetbalreis OnlineVIP PALLADIUM ARRANGEMENT (op aanvraag)
De VIP Palladium stoelen bevinden zich in een overdekte gedeelte in de derde rij van de tribune. Vanaf hier heeft u toegang tot de Roma ’09 VIP Lounge, een grote, moderne ruimte waar naast het spel, je kunt ook genieten van een catering en bar. Vanaf deze stoelen krijg je pas echt door hoe inmens groot en fraai het Camp Nou stadion is.

camp-nou

Seatingplan Camp Nou
Hieronder kunt u alle plaatsen zien, de premium tickets onze “basisarrangementen” van FC Barcelona zijn 1e ring tickets op de lange zijde met geweldig zicht. U zit naast de Gold VIP leden.seating camp nou Voetbalreis Online

Real Madrid

REAL MADRID VIP ARRANGEMENTEN
Koop uw officiële Real Madrid VIP tickets & arrangementen en bezoek een fantastische wedstrijd uit de Primera Divison in Bernabeu. Onze VIP- arrangementen omvatten het VIP Real Cafe arrangement. Andere arrangementen zijn op aanvraag.
Bekijk hier onze VIP Lounges

VIP REAL CAFE ARRANGEMENT
Ons VIP-arrangement bestaat uit tickets voor dit geweldige arrangement. Geniet van de geweldige service en plaatsen in het Bernabeu stadion. Zie de sterren van vanuit de lounge achter het doel schitteren. Deze VIP plaatsen zijn sinds 2010 gereed en sindsdien enorm gewild!

real-vip
VIP ASADOR ARRANGEMENT
Geniet van de geweldige service en plaatsen in het Bernabeu stadion. Deze plaatsen bevinden zich op de 1e ring van de lange zijde.Kortom optimaal zicht op het veld en de spelers.

VIP ARRANGEMENT SECTOR 409
Geniet van de geweldige service en plaatsen in het Bernabeu stadion. Deze VIP plaatsen bevinden zich hoe toepasselijk in sector 409 in het Bernabeu. Kortom optimaal zicht op het veld en de spelers.

West ham unitedWESTHAM UNITED VIP ARRANGEMENTEN
Koop uw officiële Westham United VIP tickets & hospitality pakketten en bezoek een fantastische wedstrijd uit de Premier League op Boleyn Ground.

Bekijk onze VIP Lounges & Tickets


Carlsberg Legend Lounge

Deze exclusieve stoelen geven toegang tot de exclusieve Carlsberg legends Lounge waarin iedere wedstrijd ook een Hammer spreekt met gratis thee, koffie en een gratis wedstrijdprogramma als aandenken. De VIP-plaatsen zijn gelegen op de lange zijde (East Stand) waardoor u perfect zicht heeft.


Corner Flag Lounge

Deze exclusieve zitplaatsen geven tevens toegang tot de exclusieve Lounge (Corner Flag Lounge) met gratis thee en koffie en een gratis wedstrijdprogramma als aandenken. De VIP-plaatsen zijn gelegen in de hoek van Boleyn Ground en maken de voetbaltrip helemaal af.

Bekijk HIER het volledige programma van Westham United en kies uw favoriete wedstrijd uit!

aston_villaASTON VILLA VIP ARRANGEMENTEN
Koop uw officiële Aston Villa VIP tickets & hospitality pakketten en bezoek een fantastische wedstrijd uit de Premier League op Villa Park.

Bekijk onze VIP Lounges & Tickets

SKY LOUNGE VIP
Deze exclusieve stoelen geven tevens toegang tot de exclusieve Sky Lounge met gratis thee en koffie en een gratis wedstrijdprogramma als aandenken. De VIP-plaatsen garanderen een geweldig zicht. U kunt ruim voor, tijdens en na de wedstrijd genieten in de lounge!

Lounge Packages

Bekijk HIER het volledige programma van Aston Villa en kies uw favoriete wedstrijd uit!

Voetbalreis Online VIP arrangementen

Voetbalreis Online Usp 100% officiële VIP tickets
Voetbalreis Online Usp Gratis aflevering in hotel
Voetbalreis Online Usp Toegang tot de lounge
Voetbalreis Online Usp Hotelovernachting incl. ontbijt
Voetbalreis Online Usp Beleef de wedstrijddag als een VIP!

In 3 stappen geregeld

Stap 1 VIP voetbalarrangement Kies uw club & arrangement;
Stap 2 VIP voetbalarrangement Boek en betaal veilig online;
Stap 3 VIP Voetbalarrangment U ontvangt uw vouchers!
Boek zelf uw vlucht, wij regelen de rest!